Vízumigénylés ingatlanbefektetéssel

AZ EGYESÜLT ARAB EMÍRSÉGEKBEN
Your search results

Mit kell tudni az
UAE vízumokról

Hány évre lehet vízumot igényelni?Mekkora értékű ingatlanbefektetés szükséges? Milyen ingatlant lehet vásárolni?

Milyen előnyökkel jár
az UAE vízumszerzés

Személyes és gazdasági előnyök sokaságára tehet szert a letelepedési engedélyt szerző befektető és családja.

Esettanulmányok
UAE vízum igényléshez

A vízum igénylés folyamatának egyszerűbb elképzeléséhez készítettünk két bemutató példát eltérő befektetési összegekkel.

Kapcsolat

Nem talált választ kérdéseire? Szívesebben tárgyalna velünk élőben? Lépjen velünk kapcsolatba és egyeztessünk online vagy személyes megbeszélést!

KEDVEZŐ ADÓZÁS

VÁLLALATI ELŐNYÖK

UAE VÍZUM ELŐNYEI

Vízum jellemzői

Igényelhető vízum időtartama: az UAE többféle vízumot kínál a letelepedni kívánóknak. Alább az ingatlanbefektetéssel megszerehető vízumokról olvashat. Ingatlanbefektetőként 2-5 évre szerezhet vízumot, amelynek hossza a befektetés mértékétől függ. Az 5 éves vízum speciális elnevezése a Golden Visa. Mindegyik vízum hosszabítható.

Ingatlanbefektetés mértéke: Az ingatlanbefektetők 750,000 AED ($204,000) értékű befektetéstől igényelhetnek vízumot. Házastársak esetén a minimum összeg 1,000,000 AED ($272,255). A Golden Visa igényléséhez min. 2,000,000 AED ($545,000) értékű ingatlan vásárlása szükséges.

 Ingatlan típusai: a vízum igényléshez csak kész (lakás, villa stb.) ingatlan vásárolható, kivéve a Golden Visa, ez esetben off-plan ingatlan is lehet, azonban el kell érnie az 50% készültséget.

Ingatlan hitelfelvétellel: lehetséges, de 50% előre fizetés szükséges.

ELŐNYÖK

Az UAE vízum
kiemelt előnyei

Személyes előnyök

A letelepedési engedéllyel rendelkezők szponzorálhat-ják családtagjaik vízumát és igénybe vehetik az UAE szolgáltatásait, mint egészségügy és oktatás.

Pénzügyi előnyök

Az UAE lakosaként a vízummal rendelkezők nyit-hatnak bank- és megtaka-rítási számlát, továbbá a személyi jövedelem, az ajándékozás és az öröklés is adómentes.

Vállalkozóknak

Ha vállalkozást vezet, több jó hírünk is van: nyithat céges bankszámlát, nincs oszta-lékadó fizetés és a 9%-os vállalati nyereségadó csak 375,000 AED bevétel felett fizetendő.

Kb. 2 hónap alatt
megszerezhető
A vízumigénylés költsége
kb. $2,000
18 év feletti, legális
jövedelmű jelentkezőknek
6 hónapos ideiglenes
vízum ügyintézéshez

UAE VÍZUM IGÉNYLÉSHEZ

Esettanulmányok

KAPCSOLAT

Állunk rendelkezésére!

Compare Listings